Akademija

O AKADEMIJI

Rukometna akademija “Andrea Lekic” počela je sa radom 2013.godine u Srbiji. Posle dva uspešna izdanja u Vrnjačkoj Banji, letnja akademija 2015. godine održana je u Makedoniji, na Ohridskom jezeru. Godina u kojoj je jedna od najboljih rukometašica sveta odlucila da započne rad sa decom, trasirao je naš put ka vrhu. Već prve godine došlo je 90 polaznika iz 11 zemalja. Predanim radom, snažnom energijom i entuzijazmom dajemo snagu našoj akademiji da stalno raste i svaki put bude bolja.


VEŠTINE

SPORTSKO USAVRŠAVANJE

STVARANJE TIMSKOG DUHA

ŠIRENJE ZNANJA I OPŠTE OBRAZOVANJE

KULTURA OBRAĆANJA

Odgovornost na delu

Andrea Lekic je prihvatila odgovornost da sa proverenim timom ljudi na generacije koje dolaze prenosi igracka i životna iskustva. Da podeli sa njima radosti odrastanja, sazrevanja, ucenja i napredovanja. Da podeli uzbudjenja koja joj neprekidno donosi život vrhunskog sportiste. Da ih nauci da se druže i medjusobno poštuju jer samo kao tim mogu uspeti. Spada u retke sportiste koji su se odlucili na takav korak jer zna da radi na projektu koji je od znacaja za širu zajednicu. Kao takvog ga svi u njenom timu i posmatraju. To jeste ogroman izazov i još veci posao.Andrea Lekić u radu sa decom pronalazi neizmerno zadovoljstvo

“Smatrala sam i smatram da ličnim primerom uz stručni rad mogu na pravi način popularizovati sport koji predstavljam i usmeriti mlade na pravi put. Nije lako preuzeti odgovornost i organizovati kamp, ali posle prelepih dana provedenih sa decom u julu 2013.godine znam da je to jedna od najvažnijih odluka koje sam donela u karijeri. Satisfakcija je neizmerna i sa ove tačke gledišta smatram da je to moj poziv u budućnosti. Sva ta radost i sreća koju su mi doneli je neopisiva i odlučna sam u nameri da sve ponavljamo iz godine u godinu.”