post image

10

March

Posle tri uspešno realizovana kampa u Vrnjačkoj Banji (2013 i 2014) i Ohridu (2015), Četvrta rukometna akademija „Andrea Lekić 2016“ održaće se u Rumi od 19. do 25.juna. Ruma je šarmantan gradić na padinama Fruške Gore, odličnog položaja i saobraćajne povezanosti na svega 65 kilometara od Beograda što je u kombinaciji sa odličnim uslovima za realizaciju planiranih aktivnosti donelo prevagu u odnosu na druge zainteresovane sredine koje su želele da ugoste ovaj medjunarodni kamp.

rukometni_kamp_andrea lekic 2014Učesnici su smešteni u hotelu Park visokog kvaliteta sa četiri zvezdice. Hotel se nalazi u centru grada, tik uz SC Ruma gde se održavaju svi treninzi pošto se koncept rada na kampu od starta zasniva isključivo na radu u hali dva puta dnevno za svaku grupu.

Najbolja igračica sveta u izboru IHF-a za 2013.godinu, deo svog odmora sada već tradicionalno koristi da deci prenese deo svog znanja i umeća, ali i da na kampu stvori istovremeno radnu i zabavnu atmosferu koju deca pamte čitav život. Andrea je više puta ponovila koliko emotivno doživljava svaki kamp:

-„Neizmerno je zadovoljstvo gledati kako deca upijaju sve što im se priča i pokazuje. Njihova radost, kreativnost, volja za treningom i energija su nešto najlepše na svetu. Videti njihove suze u očima na kraju kampa kada su tužni što se sve završava je neverovatan osećaj. Dok je god tako, ponavljaćemo sve iz godine u godinu.“
ohrid rukometni dan andrea lekicVelika posvećenost širenju znanja, tehnickom i sportskom usavršavanju, kulturi obraćanja, opštem obrazovanju i stvaranju timskog duha, uslovili su da kamp brzo preraste u akademiju i posle samo tri godine postane jedan od najpopularnijih letnjih rukometnih dogadjaja u Evropi.

page academy 2015 1Više informacija o novoj rukometnoj fantaziji koju priprema Andrea sa svojim timom pronadjite na adresi:

www.lekicacademy.com