post image

15

March

Neizvesnosti više nema, Andrea Lekić će nositi dres Vardara do leta 2017.godine sa mogućnošću produžetka na još godinu dana. Novi ugovor potpisan u prostorijama kluba, a Andrea je srećna zbog nastavka saradnje:

– “Na obostrano zadovoljstvo, ostajem u Vardaru još najmanje jednu sezonu. Čast je biti deo crveno-crne familije i srećna sam što ću i naredne sezone biti u Skoplju. Nadam se nastavku niza dobrih rezultata i velikim uspesima u narednom periodu. “

Jedna od najboljih igračica današnjice, stigla je u makedonsku prestonicu iz Đera gde je posle jednog izgubljenog finala, u drugom pokušaju podigla trofej Lige šampiona. Godinu iz snova krunisala je medalja na SP sa reprezentacijom Srbije. Karijeru je počela u ORK Beogradu da bi je preko Radničkog i Knjaz Miloša profesionalni put odveo u ljubljanski Krim gde je ostavila dubok trag.

Spada u retku grupu sportista koji su prihvatili odgovornost koju nose kao uzori mladih generacija i već četiri godine se na više načina bavi radom sa mladima.  Od 19.do 25.juna ovog leta u Rumi održaće svoj četvrti po redu intermacionalni rukometni kamp.