post image

23

December

U skopskoj kafeteriji Trend promovisan je novi kalendar „Pelisterka” za 2016. godinu sa rukometašicama Vardara. Promociji je prisustvovala i srpska heroina Andrea Lekić, koja je za ovu priliku specijalno došla iz Beograda.

pelisterka lekicJake crte ženstvenosti koje poseduju igračice rukometnog kluba Vardar iz Skoplja dolaze do izražaja ne samo na kalendaru već i na spotu koji prikazuje kako je nastao celi projkat u čijoj režiji je učestovao i ovdašnji Fashion Weekend Skopje, a prisutne je u ime kuće pozdravila Marija Ilić.

Nema sumnje da će kalendar „Pelisterka” biti novi hit.

Kompanija je i lane napravila nesvakidašnji kalednar, a ove godine izbor su bile šampionke Makedonije u rukometu.

„Napravili smo jaku vezu između lepote i zdravlja s jedne strane e i vodu kao njihovu eneregiju s druge strane” rekla je Tanja Pandeleska, marketing direktor „Pelisterke”.

lekic pelisterka promocijaFotografije su nastale u SC „Jane Sandanski” kao neka vrsta kombinacije sportske moći i ženske privlačnosti rukometašica Vardara, rečeno je na promciji.

Andrea Lekić pozdravila je prisutne izrazivši zadovoljstvo što je učestvovala u celom poduhvatu koji je bio veoma neobičan.

Ona je za portal “Spona” izjavila da je polusezona bila izuzetno naporna, ali da sve poteškoće i probleme, uspeva da izdrži, da na nogama dočeka sva iskušenja, uz napomenu da joj cela situacija oko reprezentacija Srbije veoma teško pada, budući da javnost ne zna prave razloge ne igranja najboljih rukometašica, i da su sprege oko samog saveza sa selektorskim mestom dovele do takvog epiloga i lošeg stanja ženskog rukometa u Srbiji.

preuzeto sa portala Spona

FOTOGRAFIJE RUKOMETAŠICA VARDARA MOŽETE VIDETI OVDE.