post image

26

August

Za razliku od prošle sezone kada je Vlčea iznenadila tim iz prestonice u borbi za Superkup, ovog vikenda je ĆSM Bukurešt zablisao i odneo trofej iz Brašova. Na krilima raspoložene Lekić (5 golova) i Pintee (6 golova) Bukurešt je od starta imao kontrolu i prednost na svom kontu iako su na drugoj strani odlične role imale Liščević(5 golova) i Gonzales(4 gola). Ono što je već u toku meča zabrinulo sve u hali kao  pored ekrana, jeste nova povreda tek oporavljene Nore Mork koja je upravo ovog leta kao najzvučnije pojačanje stigla u Bukurešt. Današnji pregled potvrdio je loše prognoze i sjajna Norvežanka će nažalost na novu pauzu i novu operaciju ligamenata kolena.

SCM Rm. Vâlcea – CSM Bucureşti 23-29 (14-16)

Ciucă, Dumanska, Batinovic – portari; Da Silva 2, Elghaoui 4, Băcăoanu, Adespii 1, Lopez 2, Norgaard 1, Florica, Glibko 4, Zamfirescu, Liscevic 5, Badea, Stamin, Gonzalez 4.

Dedu 1 gol, Grubisic – portari; Curea 1, Torstenson 2, Lekic 5, Neagu, Mork 4, Perianu 2, Klikovac 2, Constantinescu, Vâlcan, Jipa, Pintea 6, Moisă 3, Grbic 3, Martin.