post image

22

November

Pobedom nad Hipom u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona, 37-25, Vardar je zaključio takmičarski deo sezone u 2015. godini. Publika u SC Jane Sandanski videla je snažan otpor austrijske ekipe koji je potpuno slomljen tek u drugom poluvremenu. Andrea Lekić je sjajno vodila igru Vardara i meč završila kao najefikasnija sa 9 golova.

Sa skorom od četiri pobede i dva poraza, Vardar je završio grupnu fazu Lige šampiona i plasirao se u glavnu rundu gde je preneo četiri jako važna boda. Andrea je u najvećoj meri zadovoljna prvim delom sezone:

-Možemo da budemo zadovoljne igrama koje smo pružile, pogotovo nakon prve utakmice sa Đerom. Formu smo podizale iz utakmice u utakmicu. Mnogo je rezervi, ali napredak raduje. U nastavku takmičenja nas čeka izuzetno teško ukrštanje sa grupom u kojoj se nalaze Budućnost i Bukurešt. Svaka utakmica će sama po sebi biti derbi i nadmetanje za što bolju poziciju pred 1/4 finale. Predstoji nam pauza koju ćemo iskoristiti na najbolji način i nastaviti borbu za ispunjenje ciljeva.

Nastavak takmičenja u ženskoj Ligi šampiona zakazan je za početak januara.