post image

12

April

PIŠE: Andrea Lekić

Sreća je veća kada se deli. Tako i ja osećam veliku potrebu da sa vama podelim ove prelepe sportske trenutke jer znam da ste bili uz nas od samoga početka! Kao što je većini poznato, uspele smo da se plasiramo na treći uzastopni Final4 u Budimpešti. Često nismo ni svesni uspeha koji postižemo. Neko bi rekao da je to i očekivano. Da, i ja bih se složila sa tim, ali isto tako, ne verujem ni da su i najveći optimisti mislili da ćemo se na ovakav način plasirati na toliko zeljeni Final4.

I ne vidim ništa loše u tome da se malo pohvalimo :).

Mnogo rada i odricanja je iza nas. Smatram da je naša igra napredovala iz utakmice u utakmicu i da je vrhunac bila utakmica protiv Larvika u Skoplju. Jednostavno, sve je funkcionisalo onako kako smo želele i išlo onako kako smo se spremale.

Navijači su jedna posebna priča u Makedoniji. Kao i mi, tako su i oni bili tu kada je najviše trebalo. Želim svima još jednom da se zahvalim na podršci! Prelepo je biti deo takve atmosfere. Navijači su vetar u ledja, nešto bez čega Vardar nije Vardar. Samo da znate, biće nam potrebna vaša podrska i u Budimpešti, kao i prethodnih godina!

Nema lepšeg osećaja nego kada se probudiš jutro nakon uspeha, a oko tebe svi kao u reklami za Colgate pastu :). To su momenti koje može samo sport da pruži. Ne mislim na pastu naravno :).
O motivaciji i apetitima ne treba ni govoriti. OGROMNI su sami po sebi. Glad za uspehom je neprestana i pokreće nas svakodnevno.

Čeka nas izuzetno neizvestan Final4, možda i najneizvesniji od početka održavanja istog. Radujem se najvećoj i najboljoj smotri koju ženski rukomet može da ponudi!
A imamo i mi dušu, pa ćemo u narednim danima malo odmoriti. A onda opet Jovo nanovo :).

VIDIMO SE 7. I 8. MAJA! AJDE AJDE VARDAREEEEEEEE!!! :))))))))))