post image

04

April

Rukometašice Vardara su stekle ogromnih 14 golova prednosti pred revanš meč četvrtfinala Lige šampiona u Norveškoj koji se igra 10.aprila. Vardarke su slavile veliku pobedu protiv Larvika sa 34:20 u SC Jane Sandanski.

Vardarke su odigrale savršen meč, silovito od samog početka na čelu sa raspoloženom Lejno među stativama (20 odbrana). Posle vođstva od 2:1, rukometašice domaćeg tima napravile su neverovatnu seriju od 10:0, pa je u 17. minutu na semaforu pisalo 12:1. Norvežanke do kraja nisu uspele da spreče debakl, pa makedonske šampionke putuju u Skandinaniju sa, čini se, nedostižnom prednošću.

Jedna od najboljih na terenu, Andrea Lekić bila je oduševljena igrom svoje ekipe u izjavi Sportmediji:

  • Kada govorimo o mečevima na domaćem terenu u ovako važnim utakmicama, ovo je do sada nezabeležena pobeda. Bolje i više nego što smo mogle da zamislimo.  Ako treba da izdvojim nekoga, to je Lejno koja je branila i nemoguće, ali ipak mislim da smo na prvom mestu imale perfektnu pripremu meča. Moram da se posebno zahvalim navijačima, bili su genijalni danas.

Strelac 4 gola u Skoplju ne misli da je sve gotovo, iako sve tako izgleda:

  • Može da se kaže da smo jednom nogom na F4 u Budimpešti, ali ostao je još jedan odlučujući korak u Larviku. Dešavalo se da se izgubi i 15 razlike, zato pamet u glavu. Uživali smo u kratkom slavlju i sada nastavljamo sa još jačim radom.