post image

26

October

Beogradski hotel Radisson Blu Old Mill bio je dva dana domaćin samita u organizaciji AFA ženske mreže na kome je pored učesnika iz sveta ekonomije, politike, finansija, nauke, diplomatije, obrazovanja, zdravstva i marketinga, kao jedina iz sveta sporta govorila Andrea Lekić.
Najbolja srpska rukometašica u 21 veku oduševila je prisutne inspirativnim i emotivnim obraćanjem, a u sumiranju utisaka bila je vrlo konkretna:

“Velika je čast i privilegija biti deo samita, koji je okupio najuspešnije i najinspirativnije žene regiona. Imala sam zadovoljstvo da im se obratim i izmedju ostalog objasnim usku povezanost sporta sa ostalim delatnostima. Energija, motivacija i put do uspeha, su samo neke od stvari koje su me dodatno inspirisale. Želja mi je da naredne godine sport dobije poseban panel jer smatram da je to oblast koja poseduje karakteristike neophodne za uspeh u bilo kojoj sferi. Posebnu zahvalnost dugujem Žaklini Kušić i AFA asocijaciji na pozivu da budem jedna od učesnica, uz želju da samit u sledećim godinama afirmiše što veći broj žena. Za mene je ovo bilo jedno nezaboravno iskustvo, koje ce mi sigurno biti od velike važnosti u daljoj karijeri.”


 

AFA asocijacija

AFA asocijacija je posvećena kreiranju dugoročne platforme za povezivanje žena i njihovo aktivno učesce u projektima koji imaju za cilj stvaranje društva podjednakih mogućnosti.

O DOGADJAJU

DIGITALIZACIJA I TEHNOLOŠKE INOVACIJE KAO ŠANSA ZA BRŽI RAZVOJ DRUŠTVA I AKTIVNIJU ULOGU ŽENA

GOVORNICE

 UČESNICI