ODLAZAK IZ DJERA U VARDAR

ODLAZAK IZ DJERA U VARDAR


Date: September 23, 2015

Client:

Posted by: 77

Category:

Najbitniji dogadjaji i odluke u karijeri;

project image

Mesecima pre osvajanja evropskog trona, Andrea je donela odluku da napusti Madjarsku na kraju sezone 2012/13. Đer se na lep nacin oprostio od kapitenke Srpkinja koja je ostavila neizbrisiv trag u klupskoj istoriji. Pet osvojenih trofeja u nizu od kojih je najvredniji pehar Lige šampiona svedoce o tome.
come_back_again“Jedan period života i karijere je uspešno zaokružen. Dve godine su proletele. Najuspešnija sezona u karijeri ostala je iza mene i potvrdila je da je dolazak u Đer bio najbolji potez koji sam povukla do tada. Ostvarile smo zajednicki cilj, a ja sam istovremeno ostvarila svoj klupski san. Đer je vrhunski klub koji ima sve što je potrebno jednom profesionalcu, sa sjajnim navijacima i dobro organizovanim klupskim strukturama. Isto tako, struktura ekipe je takva, da za dve godine prakticno nisam imala priliku da igram na svojoj maticnoj poziciji srednjeg beka. To je situacija koju nikada nisam u potpunosti prihvatila i smatrala sam da je za moj dalji napredak bitno da dobijem više prostora za igru u ulozi u kojoj se osecam najbolje i u kojoj pružam najviše. Vizija, ozbiljnost i korektan odnos uprave Vardara tokom pregovora, olakšali su mi donošenje odluke da napustim Madjarsku.”

VARDAR

Andrea je u Đeru nesumnjivo provela fantastican period karijere. Nezaboravni momenti su arhivirani i na redu je bio novi izazov.
intervju_andrea_novosti_1“Uvek koracam ka novim izazovima. Najlepše je kada imaš to nešto što te stalno “vuce” i tera da se stalno usavršavaš, napreduješ i nikada ne odustaješ. Izazovi me pokrecu i to je lepota ovoga što radim. Volim da se dokazujem – sama sebi. I stalno težim da održim kontinuitet u svemu što radim. Vrlo studiozno pristupam odlukama gde nastavljam karijeru. Tako je bilo i sa Vardarom i Makedonijom. Velika je stvar igrati u zemlji u kojoj je rukomet sport broj jedan. Znala sam kakva je atmosfera, koliko se ceni uspeh, privukla me ta prica, ta vrsta izazova, kako se proslavlja uspeh i vredan rezulatat. Publika koja nesumnjivo zna da ceni zalaganje i požrtvovanje. Period prilagodavanja u Skoplju mi nije bio ni potreban. To je formalnost. Kao da sam kod kuce, a i realno, iz Skoplja mnogo slabije putujem kuci.”