OSVOJENA LIGA ŠAMPIONA

OSVOJENA LIGA ŠAMPIONA


Date: September 25, 2015

Client:

Posted by: 77

Category:

Najbitniji dogadjaji i odluke u karijeri;

project image

Rukometna javnost Evrope smatrala je sa razlogom, da je Djer najveci “baksuz” medju vrhunskim klubovima. To je bio klub koji je izgubio svih šest evropskih finala koje je igrao i po tome je bio jedinstven. Ali, 11.maj 2013.godine, postao je dan kada je “veciti gubitnik” izrastao u velikog pobednika. Đer je u finalnom mecu u prelepoj atmosferi Vesprem Arene savladao norveški Larvik i ispisao najlepšu stranicu klupske istorije.
“Taj 11.maj ce ostati upisan kao dan kada sam ostvarila i svoj klupski san. Teško je recima objasniti koliko sam bila srecna zbog osvojene titule. Kada sam u poslednjem minutu utakmice sa Larvikom postala svesna da je titula naša, isplivale su sve mesecima skupljane emocije. Ogroman rad i trud se najzad isplatio. Teško je bilo napustiti halu nakon utakmice i velikog emotivnog pražnjenja. Sigurna sam da je u toj hali bila koncentracija najvecih zaljubljenika u ženski rukomet na svetu u tom trenutku. Na proslavu u centar grada gde su nas cekale hiljade ljudi, umesto autobusom, otišli smo na neuobicajen nacin, u akraktivnim kabrioletima. Malo je reci da je osecaj bio fenomenalan.”
POČASNI GRAĐANIN ĐERA

Istorijski uspeh koji su ostvarile rukometašice osvajanjem evropske krune podstakao je vodece ljude grada Đera da im se oduži nesvakidašnjim priznanjem. Kompletna ekipa, strucni štab i rukovodstvo postali su pocasni gradani Đera.
“Cast je biti pocasni gradanin Đera. Zaista veliko priznanje. Istovremeno i još jedan pokazatelj koliko su ljudi sa divljenjem ispratili naš uspeh.”