Arandjelovac i Ljubljana

Arandjelovac i Ljubljana


Date: September 28, 2015

Client:

Posted by: 77

Category:

Najbitniji dogadjaji i odluke u karijeri;

project image

Da je rukomet postao, i da ce biti njen život shvatila je kada je prvi put trebalo da ode od kuce i odvoji se od porodice. Sa nepunih 18 godina, otišla je iz Beograda u Arandjelovac koji je tada bio ambiciozna rukometna sredina. Knjaz Miloš je imao dobru ekipu i ozbiljan plan da postane šampion države, dok se Radnicki, u kome je provela dve sezone posle odlaska iz ORK Beograda, vrteo se oko cetvrtog mesta i nije mogao da se ukljuci u borbu za šampionsku titulu. Sezona u Arandjelovcu je bila pun pogodak. Osvojena je titula, a onda je usledio novi izazov.

LJUBLJANA

Drugi odlazak od kuce, ali ovaj put ne samo u drugi grad, vec u drugu zemlju. U Sloveniju. Dvostruki šampion Evrope, Krim, izabrao je “prvog pika” srpske rukometne scene:
“Nije mi bilo teško kada sam odlucila da potpišem ugovor sa Krimom i olako sam to uradila jer sam želela da napredujem i vukao me izazov ostvarenja boljih rezultata, ali nikada necu zaboraviti taj dan i sliku u momentu, kada kao u filmovima, napuštam svoju ulicu i gledam svoju kucu iz auta. Plakala sam veci deo puta.”